Demotilbud

Demotilbud - Spar op til 59%


Jensen Supreme Epic Kontinental

Supreme Epic ligner ikke helt resten af Supreme kollektionen. Der er fokus på kombinationen af tekniske og avancerede løsninger og et unikt designsprog, hvor kvaliteten og det solide håndværk er på plads.  

Epic har Jensen Aloy® 3.0, avanceret og innovativ fjedersystem, Innergetic Latex, dobbeltfjedrede underramme toppet med Exact komfortjustering. Bluetooth opkobling følger med.

  

 

 

JENSEN® Celebration kontinental 2023

LIMITED EDITION - 75 års jubilæumsmodel

Lige siden starten i 1947 har JENSEN® lavet senge med ét formål. For at få mest muligt ud af din søvn, så du kan få mest muligt ud af din dag. Jensen Jubilæumsseng er præcis, hvad navnet antyder – en seng, der fejrer JENSEN® 75 års jubilæum.

Der er kælet for detaljerne i denne jubilæumsseng.Teksturerne i stofferne ligner fåreskind, men er produceret af 94% genanvendelig polyester og bomuld. Stofferne forener teknologisk innovation med bæredygtighed og kommer i 2 forskellige jordnære og naturlige farver. Sengen er desuden monteret med Flying optic ben, der giver sengen et let svævende udtryk.

Jensen® Sleep III topmadras følger med, og derudover er den moteret med Aloy® 2.1 Pocketfejder på 12,5 cm med Jensen Original Zone System med 3 cm Innergetic latex på begge sider

Jensen® Jubilæumssengen er naturligvis Svanemærket

 

 

JENSEN® elevationsseng Aqtive I Supreme

JENSEN® Supreme Aqtive 1 bokselevation er sengen til dig der kan lide et enkelt udtryk på din seng. Prestige modellen er en kvalitetsseng, med optimal komfort lavet med den nyeste teknologi. Du kan eksempelvis styre sengen fra din mobil, så du undgår diverse fjernbetjeninger. Alle JENSEN® senge er svanemærket, så du er sikker på at sengen er produceret forsvarligt, samt at den er helt fri for kemikalier. Dertil får du 5 års totalgaranti og 25års garanti mod fjedrebrud på alle sengene fra JENSEN®.

Polstringen er i Innergetic® Latex over og under fjedrene med jersey-stretch, som skaber en liggekomfort der må opleves.

Madras og ramme er samlet i ét møbel, som forhindrer at madrassen skrider ud og giver derved en mere rolig søvn. Sengen ser ud som en kontinentalseng så længe den ikke er i brug. Den fremstår altid pæn og indbydende, og madrassen er nem at vende på grund af den skjulte lynlås.