VORES MÆRKER

ACO Møbler

ACO Møbler

Arctic

Arctic

CPH LIVING

CPH LIVING

Dunlopillo

Dunlopillo

Frandsen

Frandsen

Hestbæk

Hestbæk

Jensen Senge

Jensen Senge

JOOP!

JOOP!

Night & Day

Night & Day

Kaagaard

Kaagaard

Silvana

Silvana

Farstrup møbler - stole og senge

Farstrup Møbler

Farstrup Comfort Center

Farstrup Comfort Center

Ringsted Dun

Ringsted Dun

Farstrup

Billede af en grå seng i et soveværelse.

Møbelhåndværk siden 1910

Farstrup Møbler A/S har sine rødder i landsbyen Farstrup på Fyn - og i en solid savværkstradition. Siden 1950 har møbelproduktionen været stigende og indenfor de seneste 20 år har individuelle tilpassede hvilestole været markedsført under navnet Farstrup Furniture.

Naturen i centrum

Vores vigtigste råvare er bøgetræ, et organisk og levende materiale, som vi bearbejder på træets og naturens egne præmisser. Træet stammer udelukkende fra skove, hvor der sker genplantning. Et sundt og rent miljø er afgørende for, at vi også fremover kan fremstille møbler af høj kvalitet. Denne erkendelse afspejler vores holdning til miljøet og til de medarbejdere, der i mere end én forstand gør Farstrup Furniture til en levende organisation.

Håndværk der holder – 10 års garanti

På Farstrup fremstilles alle komponenter efter de bedste møbeltraditioner. Dermed sikrer vi, at det færdige møbel lever op til de højeste møbelfakta – for kvalitet og holdbarhed. Vi tilbyder derfor en 10 års garanti på vores møbelstel, forudsat normal brug. Garantien omfatter ikke funktionsdele og dækker ikke almindelig slitage. Se efter Farstrup mærket – det er din garanti for et originalt Farstrup møbel.

Stof eller læder

De stoffer vi har udvalgt, har en høj slidstyrke og en høj grad af lysægthed. Det er din garanti for at stoffet holder i mange år. I læder anvender vi europæiske oksehuder i Semianilin, der giver en meget høj siddekomfort og tåler et hårdt slid.

Træ og træfarver

Alle stole bliver fremstillet i massiv eller formspændt bøg. En del af Plus programmet leveres endvidere i eg. Begge træsorter er meget velegnede til møbler og kendetegnes ved deres styrke og en lang levetid. Stolene fås i en ubehandlet overflade, en natur/lakeret samt i et udvalg af bejsede/lakerede overflader.

Jensen Senge

Billede af en grå seng i et soveværelse.

Jensen senge

For at kunne tage vare på livet og nyde dagen er søvnen måske den mest afgørende ingrediens. Det er netop derfor, at Jensen har arbejdet i mere end 70 år med samme ambition - at madrasser skal have den absolut bedst tænkelige liggekomfort. Denne ambition afspejles i alt fra opbygningen af madrassen til materiale, formgivning og syning. For os er en seng meget mere end bare en seng. Jensens sengeprogram er i gennem alle årene udviklet i samarbejde med fysioterapeuter og det patenterede 5-zonesystem er din garanti for optimal liggekomfort. Der ydes 25 års garanti på fjedre- og rammebrud og 5 års TOTAL garanti herunder også på elektriske funktioner. Endvidere er Jensen senge svanemærket!

INNOVATION OG DESIGN

Din seng er ikke bare et sted du sover, men en del af din livsstil. Jensen Senge arbejder altid på at finde nye innovative løsninger, på hvordan din seng og dig soveværelse kan bruges. Dette har resulteret i at mange af de mest innovative produkter i branchen, har Jensen Senges signatur på sig.

Alt handler om det skandinaviske design. Alt fra materialer tungt inspireret af den nordiske natur, Moderne tekstiler og et formsprog, som kan beskrives som tidsløst. Jensen Senge står fast på at de har bevist at deres senge er et rigtig godt sted at få sin nattesøvn. Derudover er de også prisbelønnet 2 gange af det Norske Designråd, for deres designløsninger, som er også er en fundamental del af deres filosofi.

Ekspertise

Siden 1947, har Jensen Senge fokuseret på at skabe den bedste liggekomfort. Det har resulteret i mange års ekspertise omkring kroppen og søvn, for at kunne skabe den ultimative liggekomfort. Med et team af produktudviklere, hvor fysioterapeuter spiller en vigtig rolle, bliver processen og produkterne udviklet med forbedringer og nye løsninger.

Deres mål er at skabe ideelle produkter for kroppen og dette opnår Jensen Senge via kompetencerne hos deres fysioterapeuter. Dette betyder også de bedste løsninger for alle kropstyper, uanset liggestilling, facon, vægte eller højde. Fysioterapeuterne er afgørende for at Jensen Senge altid leverer gennemtestede produkter og altid har prioriteret liggekomforten.

Jensen Senge arbejder også med AEH Instituttet, som er den af det Schweiziske institut for teknologi. Dette gør, at deres test opnår et vis professionelt niveau, når de tester for ergonomi, hygiejne, sengeklima og selve sengens holdbarhed. Alle mennesker er ikke ens og det er deres sovevaner bestemt heller ikke. Derfor skal du have muligheden for at vælge den helt rigtige seng, som passer lige netop dig, med instituttets kvalitetsstempel som garanti.

Carpe Diem beds

Billede af en grå seng i et soveværelse.

Carpe Diem Beds PANTENTEREDE OPFINDELsER

Carpe Diem Beds udvikler senge med højeste komfort. De eksporterer til ca. 15 forskellige lande og er i vækst. Dette betyder også at de hele tiden optimerer deres produkter for at kunne opnå det de kalder for den “ultimative nattesøvn”.

Carpe Diem Beds har et mål om at give dig den bedste dybe og behagelige søvn muligt. Formålet med dette er at du skal føle dig så veludhvilet som muligt og dette skyldes deres patenterede opfindelser, som giver dig den højeste komfort muligt.

Contour Pocket System

Carpe Diem Beds Contour Pocket System forbedrer din sovestilling gevaldigt og sengen bliver kontinuerligt tilpasset til din krop. Vores unikke fjedersystem indeholder polstringsmaterialer, som er integreret med alle enkelte fjedre. Dette er selvfølgelig patenteret af Carpe Diem Beds.

Viskoelastisk bund

Sammen med rygspecialisterne på universitetshospitalet Sahlgrenska i Gøteborg, har Carpe Diem Beds udviklet specielle trykaflastende sengebunde. Udover dette har de også med en lang række massageterapeuter, designet fjedrene til at give efter istedet for at trykke tilbage mod kroppen, ved stor vægtbelastning. Dette sikrer blodomløbet om natten, da det betyder en mindre trykpåvirkning af yderpunkterne på kroppen. Din søvn bliver derfor mere uforstyrret, og øger muligheden for at du er veludhvilet og frisk morgenen efter.

Støtte til ryggen

Når du ligger ned i en seng fra Carpe Diem Beds, sker der bittesmå justeringer til din kropstilling, som gør at du ligger endnu mere behageligt. Dette skyldes den særlige konstruktion af rygstøtten. Derudover opnår du også den perfekte balance til støttelse af skuldrer og hofter, grundet den flytbare midtersektion. Dette har Carpe Diem gjort for at hjælpe din ryg efter en lang dag med belastninger, for at din krop får seriøs afslapning og hvile. 

Kontakt os

Vi står altid klar til en god snak.
Ring til os, send en mail eller besøg vores butik.

Vi lytter til dine spørgsmål og svarer ud fra vores faglighed og erfaring med fokus på at kunne give dig en individuel rådgivning.

Gå til kontakt